Bakken
Applecrumble van kastanjemeel met chocolade
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 appels
- • 100 g kastanjemeel
- • 50 g kokosolie
- • 50 g chocolade, in kleine stukjes
- • 25 g rietsuiker
- • 2 el citroensap
- • Zout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Doe de appelstukjes in een schaal en voeg de suiker en het citroensap toe.
- Meng het kastanjemeel met de kokosolie en een snufje zout en maak er met je handen kruimels van.
- Doe het appelmengsel in vier kleine ovenbestendige bakjes of een ovenschaal. Kruimel het deeg over de appels, verdeel de stukjes chocolade erover en zet ± 30 minuten in de oven.
Boodschappen lijst
- Citroensap knijpfles
1,19 200 Ml
removeadd product to cart - Geurloze kokosolie
4,49 250 Ml
removeadd product to cart - Elstar appels
3,59 600 Gram
removeadd product to cart - Rietsuiker Fairtrade
4,59 1 kg
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!