Sauzen & dressings
Aardbeien appeljam met honing
- • Sauzen & dressings
- • 1 persoon
Ingrediënten lijst
- • 500 g aardbeien, kroontjes eraf en in stukjes
- • 500 g appels, geschild en in stukjes
- • 1 limoen, het sap
- • 2 el honing
BEreidings wijze
- Doe de stukjes aardbei en appel in een grote pan en voeg het limoensap toe. Zet op het vuur en laat op laag vuur helemaal zacht worden; roer regelmatig zodat het niet aanbrandt.
- Roer de honing erdoor en maak het mengsel eventueel iets fijner met een staafmixer.
- Schep de jam in gesteriliseerde potten en vul tot de rand. Draai direct de deksels erop. Zet de potjes minimaal 5 minuten op hun kop op het aanrecht.
- Bewaar de jam op een koele, donkere plek.
Boodschappen lijst
- Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Aardbeien
4,59 250 Gram
Uit assortiment
- Giga appels
3,59 600 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit: Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!