Salade
Aardappelsalade met geitenbrie
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 300 g vastkokende aardappels, geschild en in blokjes
- • 50 g doperwten (diepvries of pot)
- • 5 puntjes geitenbrie
- • 4 augurken, in blokjes
- • 2 lente uitjes, in kleine ringetjes
- • 2 el olijfolie
- • 1 el mosterd
- • 2 tl witte wijnazijn
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de aardappelblokjes een paar minuten in kokend water tot ze beetgaar zijn. Giet af.
- Hussel de ontdooide doperwten, lente-ui en augurken door de warme aardappelblokjes
- Maak de dressing: roer azijn en mosterd door elkaar en klop de olie erdoor. Giet over de nog warme salade. Breng op smaak met zout en peper.
- Schep de salade in een schaal - of een paar kleine schalen -, laat afkoelen en leg er voor het serveren de geitenbrie op.
Boodschappen lijst
- Witte wijnazijn
2,49 500 Ml
removeadd product to cart - Doperwten
2,19 350 Gram
removeadd product to cart - Augurken zoetzuur
3,69 330 Gram
removeadd product to cart - Mini geitenbrie
5,59 150 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Vastkokende aardappelen
6,99 2 kg
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!