Aardappelsalade met geitenbrie
Aardappelsalade met geitenbrie

Salade

Aardappelsalade met geitenbrie

  • Salade
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

300 g vastkokende aardappels, geschild en in blokjes
50 g doperwten (diepvries of pot)
5 puntjes geitenbrie
4 augurken, in blokjes
2 lente uitjes, in kleine ringetjes
2 el olijfolie
1 el mosterd
2 tl witte wijnazijn
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Kook de aardappelblokjes een paar minuten in kokend water tot ze beetgaar zijn. Giet af.
  2. Hussel de ontdooide doperwten, lente-ui en augurken door de warme aardappelblokjes
  3. Maak de dressing: roer azijn en mosterd door elkaar en klop de olie erdoor. Giet over de nog warme salade. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Schep de salade in een schaal - of een paar kleine schalen -, laat afkoelen en leg er voor het serveren de geitenbrie op.

Boodschappen lijst