brandt & levie worstenmakers

Handgemaakt in Amsterdam, op traditioneel Italiaanse wijze, maar met eigenzinnige smaakcombinaties. Brandt & Levie is het verhaal van drie jonge chefs die de keukens van Amsterdamse toprestaurants inruilden voor hun eigen worstmakerij met een missie; verantwoord vlees de standaard maken.
Gemaakt door chefs
De missie van Brandt & Levie is niet alleen beter vlees, maar óók minder vlees. Daarom maken zij ook heerlijke vega worsten in bijzondere smaken en boordevol groenten, peulvruchten, havermout, zaden en pitten.

Handgemaakt in Amsterdam
De missie van de drie vrienden is om in Nederland verantwoord vlees de standaard te maken. Dus maken ze de lekkerste worsten van het beste vlees. Met uitsluitend vlees van Nederlandse bodem en een vooruitstrevend oog op varkenshouderij. Samen de boeren wordt continu gekeken naar nieuwe verbeteringen, zoals het gebruik van reststromen en het toewerken naar een biologische circulaire boerderij.

Verse worsten


Kwaliteit van de chef voor de thuiskok
De jongens van Brandt & Levie werkten als chefs in verschillende toprestaurants. De gezamenlijke liefde voor worst leidde hen echter naar Italië, waar ze van verschillende vooraanstaande leermeesters de traditie van langzame fermentatie en rijping leerden.
Hoewel ze hun plek in de professionele keuken hebben opgegeven, vind je Brandt & Levie toch nog terug in diverse toprestaurants: op het menu. En dat is precies wat ze voor ogen hebben: het maken van producten van chefskwaliteit om (ook) thuis van te genieten. Met interessante smaken en altijd van hoge kwaliteit verantwoord vlees.